Se Anni Mee Allerslev nøgen og alene

Lad os få genvalgt den detroniserede beskæftigelses- og integrationsborgmester Anni Mee Allerslev. Også selvom dennes bryllup blev afholdt for skatteborgernes penge, Vi svindler jo allesammen. Se bare på dronningen af England ikke? 

Vi får vores kilder fra onlineposten.dk

Foto af BT


Paparazzi fotograf søges til nøgenfotos af Anni Mee Allerslev. Efterspørgselen er blevet stor eftersom kvinden har været så ubeskriveligt meget i medierne. Desuden har hun jo en lækker krop som mange mænd gerne vil kneppe.


Info om Anni Mee Allerslev

Anna Mee Allerslev (født 10. juli 1984 i Sydkorea) var borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune for Radikale Venstre fra 1. januar 2011 til 31. oktober 2017. 

Foto: JP


Hun var formand for Djøf Studerende 2008-10 og har arbejdet i Kommunernes Landsforening, men stoppede da hun blev borgmester. Efter længere tids kritik i pressen af at hun bl.a. havde brugt Københavns Rådhus til sin egen private bryllupsreception, uden at betale noget for det, meddelte Allerslev, den 25. oktober 2017, at hun trækker sig fra politik. Det koster normalt 65.000 kr. for en bryllupsreception på rådhuset.


Kilde: wiki