Google ser ud til at være test af en ny søgefunktion. Dette en er designet til at hjælpe brugere med at finde nye jobmuligheder. Dan Shure spottet denne test for søgninger på Google, der omfatter [job online], [data entry job online], [newbury street job], og så videre. Google viser jobannoncer og tager dig ind i, hvad der synes at være deres helt egen jobsøgning portal til at bore dybere ned.

Google ‘ s nye jobs produkt kunne drage fordel af alt det andet, Google ved om dig

Google ønsker at hjælpe dig med at søge jobs, og dens største fordel må være, at du bruger dens produkter til at søge efter alt andet.

Virksomheden har stille og roligt har lanceret et nyt job produkt, der hedder Google Leje, der er en del af sin suite af software applikationer til virksomheder. Ifølge Leje destinationsside, at det “hjælper dig med at administrere din virksomheds rekrutteringsproces,” som en talsmand siger omfatter værktøjer til kandidater til at indsende ansøgninger. Virksomheden har også testet en søgefunktion til job.

Google ‘ s fordel i job plads, siger Helen Poitevin, der er research director hos Gartner, der har fokus på human capital management-teknologi, er enkel: “Data.”

Traditionelle jobportaler holde styr på brugernes adfærd i deres produkter, som hjælper dem med at anbefale job, der kunne være af interesse. Men deres observationer er begrænset til deres egne hjemmesider–for eksempel, hvilke opgaver, en bruger søger efter, og hvilke links hun klikker på. Google, i modsætning hertil, har produkter, der indsamler data om, hvad folk søger på hele internettet, som de e-mail, hvor de går, og hvad de køber. Selvom Google har ikke frigivet detaljer om Leje eller sit job-søgning funktionen, er det udvalg af Google ‘ s data og produkter, der potentielt kunne gøre det muligt for virksomheden at målrette potentielle jobansøgere.

Bortset fra en destinationsside, Leje er ikke offentligt tilgængelig endnu, men links til karriere websteder af en håndfuld af teknologi virksomheder, herunder Medier, Poynt, DramaFever, SingleHop, og CoreOS, føre til jobopslag, der er hostet på hire.withgoogle.com domæne. Leje ser ud til at være et job, ansøgeren management system magen til andre, som Drivhus, og Håndtag, der ville passe ind i Googles seneste bestræbelser på at udvide sin virksomhed cloud-tjenester. Job-search-funktionen, som blev spottet af søgemaskineoptimering konsulent Dan Shure, der er knyttet til jobbet programoversigter, der er hostet på steder såsom Katolske Job Online og Glassdoor.

Google har allerede bygget et job-søgning værktøj til rekrutteringskonsulenter til at bruge i deres egne hjemmesider og produkter. I November blev der indført en tidlig udgave af en ny API for selskabet karriere sider og jobportaler, der kan forstå, for eksempel, når en kandidat søger efter en stillingsbetegnelse, at selskabet klassificerer brug af forskellige terminologier, eller når en ansøger kan blive kvalificeret til et job, som han eller hun har ikke søgt af navn.

Leje og Google ‘ s job search feature vil sandsynligvis bruge denne teknologi, men i teorien, vil det også være muligt for Google at faktor oplysninger fra andre af sine produkter ind i disse job anbefalinger. Det måske kender fra din søgehistorik, for eksempel, at du er interesseret i en bestemt type af programmeringssprog. Eller det kan se fra dit kort placering data, som du bor i nærheden af et bestemt kontor, og en faktor, der i de job, de overflader. “Dette [ville være] spændende for leje selskaber,” siger Rebecca Henderson, CEO på talent leverandør af løsninger Randstad Sourceright, taler om mulighederne for en Google Leje job bord. “Lad os sige, at du er en coffee shop, som normalt ville have problemer med at rekruttere en mobil-udvikler, og gennem alt dette vil du fundet en person, der elsker kaffe og stopper i din butik hver dag for at hente kaffe. Du vil virkelig få en pasform der.”