Tirsdag aften har der været skyderi i Vanløse. Det viste sig, at der var snak om en gaspistol. Politiet mødte derfor talstærkt op på 2 adresser. Ved Ålekistevej og Grøndals Parkvej, hvor en Hvid Mitsubishi var godt smadret med et baseballbat, og på Klingseyvej, hvor en sort Seat var efterladt. Politiets Teknikere var tirsdag aften også på stedet, og undersøgte begge biler.

Østsjællands beredskab blev vækket tidligt i morges, da man fik meldingen “Ild i lejlighed” i Ishøj. Indsatslederen er første mand på stedet, og han ser en knallert som brænder på broen. Der var altså ikke tale om ild i lejlighed. Da brandvæsnet ankommer hejser man vandslangen op til broen, så man kan få slukket ilden. Kort tid efter pakker man sammen igen, og køre mod stationen.


En melding om at en bil var kørt ind i hus, viste sig at være knap så voldsom, da brandfolkene ankommer til adressen. Det viser sig nemlig at en bil havde haft lidt for meget fart på, og pludselig var kommet i slinger. Føreren af bilen mistede herefter herredømmet over den. Bilen braget ind i en parkeret bil, og herefter ind i noget stakit. På sin vej fik de ramt et EL skab, som gjorde strømmen gik ud. Man får hurtigt bilen ud fra rækværket og ind til siden, og herefter blev DONG tilkaldt. Ingen kom noget til ved ulykken.

Se mere på foto 112.