Nogle par føler mig ikke ret, hvis ingen kender deres store nyheder før deres forældre og andre nære familiemedlemmer gøre. Hvis det er muligt, fortæller begge sæt af folk i person. Hvis dine forældre ikke bor i nærheden, sat i en særlig telefon opkald.Dykke ned i drømme: sæt dig ned med din forlovede og tale ideer. Tænk om den stil, du gerne vil, uanset om det er en strand bash, en sit-down middag i en balsal eller en ceremoni på en bjergtop. Ingen snak om penge. Endnu.

Hård sex ud timing: Mens du don ‘ t nødt til at sætte en fast dato nu, at det er smart at have en idé om, hvilken måned eller årstid du ønsker at gifte sig i. Så vil du vide, hvor lang tid du har til at få tingene organiseret. Fordi din brudekjole størrelse bestemmer, hvor du vil holde festen, hvor meget det vil koste (priserne normalt anledning per gæst), og om rejser vil blive inddraget, for at skabe en gæsteliste er en af de mest vigtige ting at gøre. Så gør din liste, og din forlovede og begge familier bør gøre det samme. Du kan, og sandsynligvis vil skære senere, men dette første nummer vil være din base.

Nu tale om penge, for Det er sjældent i disse dage, at brudens forældre afhente hele regningen, så beslutter på din bundlinje. Find ud af begge sæt forældre, om eller hvor meget de kan bidrage med.

Få organiseret: Køb en notesbog og adskille det i sektioner for hvert budget kategori. På denne måde kan du skrive det beløb, du ønsker at bruge på det punkt og så notere dine udgifter. Som du nærmer dig dine begrænsninger, og du kan begynde at regne ud måder at reducere omkostningerne.


Selve bryllupscermonien

Ceremoni, hvem og hvor: at Finde en officiant og en ceremoni websted kan være enkel — hvis, lad os sige, du ønsker at gifte sig i din hjemby hus af tilbedelse. Selv hvis du ikke længere bor i det område, du kan have familie, der stadig er, og kan hjælpe med. Nogle gange for nemheds skyld, par vælger et sted, der er mellem deres hjem og deres forældre’. Og så er der den destination bryllup, bare sørg for at alle, som du virkelig ønsker at slutte sig til dig og din brudgom har råd til at rejse og er i stand til at gøre det.


Receptionen mødested: igen Tænke dem, bryllup drømme, og se, hvordan de mesh med virkeligheden. Måske du forestiller dig, en udendørs have. Fint, men hvad nu hvis du ikke kan finde det helt rigtige sted, eller vejret er et problem? Måske er der en smuk hotel med en smuk indre gårdhave, der ville passe. Nogle par finder historiske boliger på deres område for at leje. Brug de lokale ressourcer til at indsnævre valg: et bryllup planner eller en gift for nylig ven. Check bryllup hjemmesider og brude magasiner. Så starter planlægning af besøg.