Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?
SEO er en marketing-disciplin fokuserer på vokser synlighed i de organiske (ikke-betalte) søgeresultater. SEO omfatter både den tekniske og kreative elementer, der er nødvendige for at forbedre placeringer, drive trafik, og øge bevidstheden i søgemaskinerne. Der er mange aspekter i SEO, fra ord på din side, at den måde, andre websteder linker til dig på nettet. Nogle gange SEO er simpelthen et spørgsmål om at sikre, at dit websted er opbygget på en måde, som søgemaskinerne forstår.


SEO handler ikke kun om bygningen søgemaskine-venlige hjemmesider. Det handler om at gøre dit websted bedre for mennesker. På Moz vi mener, at disse principper går hånd-i-hånd.

Denne guide er designet til at beskrive alle områder af SEO—fra at finde den form og udtryk (søgeord), der genererer trafik til din hjemmeside, for at gøre dit websted venligt til søgemaskiner, til at opbygge links og markedsføring af de unikke værdi af dit websted. Hvis du er forvirret omkring det her, du er ikke alene, og vi er her for at hjælpe.

Søgemaskine Optimering

Hvorfor min hjemmeside har brug for SEO?

De fleste af web-trafik er drevet af de store kommercielle søgemaskiner, Google, Bing og Yahoo!. Selv om sociale medier og andre typer af trafik, der kan generere besøg til din hjemmeside, søgemaskiner er den primære metode til navigation for de fleste Internet-brugere. Dette gælder uanset, om dit websted har indhold, tjenester, produkter, information, eller bare om noget andet.

Søgemaskiner er enestående i, at de yder en målrettet trafik—folk søger efter det du tilbyder. Søgemaskiner er veje at gøre dette til at ske. Hvis søgemaskinerne ikke kan finde dit websted eller tilføje dit indhold til deres databaser, som du går glip af fantastiske muligheder for at drive trafik til dit websted.

Søgninger—de ord, som brugere skrive i søgefeltet—gennemføre ekstraordinære værdi. Erfaringen har vist, at search engine trafik kan gøre (eller bryde) en organisations succes. Målrettet trafik til et websted kan give omtale, omsætning og eksponering som ingen anden kanal for markedsføring. Investering i SEO kan have et ekstraordinært afkast i forhold til andre typer af markedsføring og promotion.


Hvorfor kan søgemaskinerne finde ud af min hjemmeside uden SEO?

Søgemaskiner er smart, men de har stadig brug for hjælp. De store motorer er altid arbejder på at forbedre deres teknologi til at gennemsøge internettet for mere dybt og vende tilbage bedre resultater for brugerne. Der er dog en grænse for, hvor søgemaskiner kan fungere. Der henviser til, at den rigtige SEO kan netto dig tusindvis af besøgende og øget opmærksomhed, den forkerte bevægelser kan skjule eller begrave dit websted dybt i søgeresultaterne, hvor synlighed er minimal.

Ud over at gøre indhold tilgængeligt for søgemaskiner, SEO hjælper også med at øge placeringer, således at indholdet vil være placeret, hvor de søgende mere umiddelbart finde det. Internettet bliver mere og mere konkurrencedygtige, og de virksomheder, der udfører SEO, vil have en klar fordel af besøgende og kunder.

Kan jeg klare SEO for selv?

En verden af SEO er komplekse, men de fleste mennesker kan sagtens forstå det grundlæggende. Selv en lille mængde af viden, der kan gøre en stor forskel. Gratis SEO uddannelse er bredt tilgængelige på internettet, herunder i vejledninger som denne. Kombiner dette med en lille praksis, og du er godt på vej til at blive en guru.

Afhængigt af din tid, engagement, din vilje til at lære, og kompleksiteten af dit websted(er), du kan beslutte, du har brug for en ekspert til at håndtere ting for dig. Virksomheder, der praktiserer SEO kan variere, nogle har en meget specialiseret fokus, mens andre tager en bredere og mere generel tilgang.

I alle tilfælde, er det godt at have en klar forståelse af de centrale begreber.

Ny hjemmeside ??

Reklamer