En masse af vores brugere spørge os som skabelon er, at vi bruger? Vores svar er, at vi bruger et tilpasset barn tema bygget på Genesis-theme framework. Den opfølgende spørgsmål de fleste af den tid, der er en to-en del spørgsmål. Hvad er en WordPress tema rammer? Den anden del af spørgsmålet er, hvad der er en WordPress barn tema? Vi har allerede forklaret, hvad der er en WordPress tema rammer i vores tidligere artikel. I denne artikel, vi vil gøre vores bedste for at besvare spørgsmål som, hvad er en WordPress barn tema, hvornår skal du oprette et underordnet tema, hvorfor gør folk skabe barn temaer, og endelig fordele og ulemper ved at bruge et barn som tema. Vores håb er, at efter at have læst denne artikel, vil du have en klar forståelse af, hvad der er en WordPress barn tema, og du vil vide, om du skal bruge et barn tema eller ikke.WordPress Temaer Barn

Hvad er et WordPress childtheme

En WordPress barn tema er en WordPress tema, der arver sin funktionalitet fra en anden WordPress tema, er det overordnede tema. Barn temaer, der ofte bruges, når du vil tilpasse eller nappe en eksisterende WordPress tema uden at miste evnen til at opgradere dette tema. I fortiden, var der ingen nem måde at opdatere WordPress temaer uden at miste alle de custom styling og ændringer, du har foretaget. Dette bliver kaos, når alle pludselig du finde ud af en udbredt script i populære temaer har en stor udnytte, og du har brug for at opdatere dine temaer ASAP. Det bliver et svært valg, fordi på den ene side, vil du miste alle de brugerdefinerede typografier, hvis du opdaterer. På den anden side, risikerer du at din hjemmeside bliver hacket, hvis du ikke kan opdatere hurtigt nok.

Core-team og fællesskab besluttet at løse dette problem ved at indføre begrebet overordnet tema og barn tema. Et barn tema i WordPress vil arve alle de funktioner, funktioner, og koden for det overordnede tema uden at foretage nogen ændringer til det overordnede tema i sig selv. Dette gjorde det muligt for brugere at ændre styling af det overordnede tema og tilføje/ændre funktioner uden at miste evnen til at ajourføre overordnede tema.

I teorien kan enhver WordPress tema kan have underordnede temaer er dog ikke alle WordPress temaer er god forælder temaer. Et overordnet tema med begrænset funktionalitet og funktioner er ikke ligefrem en ideel overordnet tema kandidat i de fleste tilfælde. Vi vil tale om undtagelser senere i artiklen.

En god forælder tema, også kendt som tema rammer normalt indeholder sin egen indsats kroge og filtre. Dette gør det muligt for designere og udviklere at skabe en robust custom WordPress websted ved hjælp af barnet temaer i en brøkdel af tid.

Hvorfor skal folk bruge WordPress child themes ?

Designere og udviklere med at bruge barn temaer til at fremskynde deres udvikling. Når du bruger en god forælder tema, kan du drastisk reducere den tid det tager for dig at oprette en WordPress hjemmeside. Alle gode overordnede temaer aka tema rammer, der tilbyder tonsvis af funktioner og muligheder for tilpasning, så du ikke behøver at kode alt. DIY-brugere ofte skabe barn temaer for at justere et eksisterende tema uden at miste evnen til at ajourføre overordnede tema, hvis det er nødvendigt.

Oprette en WordPress barn tema kan være så simpelt som at oprette en ny typografi.css-fil i en ny mappe. Alle du virkelig har brug for er en linje i din nye stil.css-header, der definerer den skabelon (se Codex som reference). Et robust barn tema kan have lige så mange skabelon filer som det overordnede tema, hvis ikke mere. Et barn tema kan have skabelon-filer, der ikke engang er til rådighed i det overordnede tema.

Hvornår Bør Du Bruge et Child Theme?
Beslutninger

Beslutningen om at bruge et barn tema ofte afhænger af dine behov. De fleste steder, at vi bygger for os selv og vores kunder er barn temaer af Genesis tema rammer. I sjældne tilfælde, når projektet er for komplekse eller for simpelt, så bygger vi det som et selvstændigt custom WordPress tema. Som WordPress udviklere, er vi nødt til at effektivisere vores arbejdsgange og samtidig skabe kvalitet temaer. Oprettelse af en underordnet tema i Genesis framework hjælper os til at opnå netop det.

For brugere vi anbefaler, at barnet temaer er kun, hvis du finde dig selv hele tiden at tilføje nye funktioner til dit tema functions.php fil-og/eller hele tiden at tilføje/ændre stil.css-filen i dit tema. I disse tilfælde anbefaler vi, at du bruger et barn tema. For kort tid siden under vores WordPress meetup tale, et af de medlemmer, der spurgte os, hvad hvis du kun tilføje brugerdefinerede typografier? Er det bedre at bruge et barn tema eller en brugerdefineret CSS plugin?

Svaret på det afhænger af, hvor dygtige og behagelige, at du er med teknologi. Hvis du kun ændre stilarter af et par elementer, så ved hjælp af en brugerdefineret CSS plugin virker fint. Men hvis du finde dig selv at ændre hele farveskema, at flytte ting rundt i CSS, osv., 

Alle WordPress rammer er overordnede temaer, men ikke alle overordnede temaer rammer. Vi kan ikke understrege dette nok. Mens enhver WordPress tema kan have underordnede temaer, ikke alle af dem er beregnet til at blive brugt som tema rammer. Vi har set mange begyndere, der gør den fejl, at skabe et barn tema på et overordnet tema, der ikke giver meget funktionalitet.

Hvis du opretter et barn, tema, hvor du finder dig selv at udskifte en masse af det overordnede tema-filerne, så du bør genoverveje din proces. For eksempel, du kan virkelig godt lide den Twenty Eleven tema, og du har besluttet at oprette et underordnet tema. I dit child theme, du havde stil.css-fil, og functions.php fil. På toppen af det, du har besluttet, at du ikke kan lide den måde, sidefod ser ud, så tilsatte footer.php. Samme for sidehoved osv. Hvis dette er tilfældet, så bør du ikke bruge Twenty Eleven som et overordnet tema. Du skal hellere bruge det som en forret tema, som du kan slå til din egen brugerdefinerede tema.

Vi har haft flere brugere, der er oprettet tilpassede barn temaer, som virkelig bør være helt uafhængige brugerdefinerede temaer, fordi de havde overskrevet næsten alle af det overordnede tema filer.

Kort sagt, du skal bruge et barn, tema, når du har brug for den funktionalitet, funktioner, og awesomeness af en stærk overordnet tema uden at skrive meget-kode for det selv.

Fordele ved at Bruge en WordPress Tema Barn

Ligesom de fleste ting, der er fordele og ulemper ved at bruge en WordPress Barn tema. Lad os tage et kig på fordele først.

1. Sikker Opdateringer

Et barn tema automatisk arver det overordnede tema ‘ s funktioner, typografier og skabeloner. Dette giver dig mulighed for at foretage ændringer på dit websted ved hjælp af barnet temaer uden nogensinde at ændre de overordnede tema. Når en ny version af det overordnede tema kommer, kan du sikkert opdatere den så alle dine ændringer er gemt i barnets tema.

2. Nemt at Udvide

Et barn tema bygget på en kraftig tema rammer giver mulighed for en stor fleksibilitet uden at skrive en masse kode. Du kan selektivt kun ændre den skabelon filer og funktioner, som du har brug for, uden at gå gennem andre skabelon-filer. Du kan tilføje ny funktionalitet og meget mere.

3. Fallback Sikker

Når du opretter en komplet tema, du er nødt til at tænke over alle de mulige scenarier og kode for dem. Men, når du arbejder på et barn tema, og du glemmer at kode til noget, så er der altid det overordnede tema ‘ s funktionalitet til rådighed, som fallback løsning.

Ulemper ved Hjælp af et Child theme

En af de største ulempe ved at bruge child temaer er den tid, du er nødt til at investere i at lære om det overordnede tema. Der er en indlæringskurve, specielt når du arbejder med robuste rammer, fordi hver af dem har deres egne kroge og filtre. Du virkelig nødt til at kende dem, for at maksimere potentialet. I vores udtalelse, denne indlæringskurve er en engangs-ting. For eksempel de første par barn temaer, som du opretter, kan tage længere tid, men efter at du vil være med til at skabe tilpassede hjemmesider i en brøkdel af tid. Din samlede præstation vil forbedre.

En anden ulempe ofte påpeget, er, at din overordnede tema ‘ s udviklere kan miste interessen og opgive det, drop en funktion, som du bruger i dit child theme, eller bringe en ændring, der fuldstændigt ødelægger dit barn tema. Det er ikke så slemt, som det lyder. Primært fordi alle gode WordPress temaer er open source og GPL. Hvis det overordnede tema bygherren opgiver projektet, så intet siger, at du er nødt til at stoppe med at bruge det. Ofte gange, andre folk i fællesskabet trin op for at overtage projektet. Hvis den oprindelige tema udviklere fjerne en bestemt funktion, så kan du bare tilføje det i dit child theme. Du har koden til det. Endelig, hvis de laver en drastisk ændring, at du ikke kan lide, så kan du altid undgå at opdatere. Tema opdateringer er afgørende, når der er en sikkerhed udnytte. Vi anbefaler altid brugerne til at opdatere temaer, fordi det hjælper med at sikre fremtidig kompatibilitet med andre scripts og plugins.

Hvis du bruger en kommerciel tema rammer, som Genesis, så har du mulighed for støtte til rådighed for at hjælpe dig med at opgradere din tema eller foretage fejlfinding af problemer. Også en platform, som Genesis vil ikke bare forsvinder, fordi der er en stabil virksomhed, organisation bag det med tusindvis af kunder i hele verden. For eksempel, de har fjernet nogle af indbyggede widgets, men de gjorde dem offentligt tilgængelige plugins for dem, der stadig ønskede at bruge det.

Konklusion

Det er vigtigt at vide, at selvom du kan altid oprette et underordnet tema i enhver WordPress tema, nogle gange kan du ikke brug for et barn tema. Tænk over antallet af ændringer, du har planlagt for dit barn tema, hvis de ændringer, du er planlægning er mindre, så kan du altid oprette en brugerdefineret typografi.css-filen i dit tema eller brug af en Brugerdefineret CSS plugin. Hvis de ændringer, der er for ekstreme, hvor du finde dig selv at tilsidesætte den centrale overordnede tema-filerne, så har du sandsynligvis bør være at skabe en brugerdefineret tema.

Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at forstå, hvad der er WordPress Barn Tema, og om det er en god pasform for dig eller ikke. Hvis du synes, at vi gik glip af noget, så lad os vide i kommentarerne nedenfor.