brudebuketten

Efter hvirvelvinden af planlægning og fejrer kommer til en ende, kan du finde dig selv kigge tilbage og pindehuggeri visse ting om den store dag, der ikke rystes ud af den måde, du har planlagt. Se dig ikke tilbage på din bryllupsdag-og tænk over, hvordan du kunne have gjort noget anderledes—du skal huske på, hvor fantastisk det hele var. Her er et par ting, du skal ikke miste søvn over efter du udveksle vows.

Din gæsteliste

Har du sandsynligvis oprettet din gæst liste med gode intentioner—at invitere dem du var tæt på med på det tidspunkt. Når du ser et foto af en gæst, du er ikke super tæt med mere, som du bladre gennem dit bryllup album, du må ikke slå dig op over det. Alternativt, hvis du danne nye venskaber efter din bryllupsdag, det er helt fint, hvis de kunne ikke gøre cut. Tage komfort i det faktum, at du ikke kan forudsige fremtiden, og du gjorde det bedste du kunne på det tidspunkt.

Hvordan ser du tilbage på dit bryllup?

Når du ser tilbage på dit bryllupensemble, og du finde dig selv beklager, at pjusket en blomst krone udseende eller farve, som passer til dig bar, huske, hvordan det føltes at bære det på det tidspunkt. Klart noget, om din flåde jakkesæt eller boho skønhed ser følte lige i øjeblikket. Hvis din dansegulvet fotos gør du krybe på grund af dine dansetrin eller makeup sveden fra dig, kan du tænke tilbage på, hvor sjovt det var at bryde det ned med alle dine kære, og disse bekymringer vil glide væk.

Bryllupsdagen

Gjorde blomsten pige kaste et anfald, da hun gik ned ad kirkegulvet, eller har du stammen gennem dine løfter? Mens de kan føle sig som større uheld, øjeblikke, som de gør for stor memories når man ser tilbage på bryllupsdagen. Hvis din udendørs ceremoni blev brutalt afbrudt af moder natur, måske er fotografen fik et godt billede ud af det! Bottom line er, når tingene ikke går som planlagt, kan du få noget godt ud af det, at du aldrig forventet. Stadig har brug for overbevisende? Læs denne historie om et par, der blev gift under en orkan—og endte med at elske det!

Relateret: “Bryllup Regler, Du Helt Kan Bryde

Harmløs gæste adfærd

Gjorde Onkel Bob har en alt for mange øl i receptionen? Eller har din stædig nabo ende op i en ophedet politisk debat med din ven fra college? Medmindre tingene kom ud af hånden, og du er stadig lappe op det rod, du skal bare lade det glide. Det er umuligt at kontrollere dine gæsters adfærd på brylluppet, især når alkohol er involveret. Chancerne er, at folk kun huske, hvor glade de var for dig og dine S. O. og ikke, hvad skøre ting, nogle af dine gæster kan have gjort.

Bryllupsgaver

Som du åbner farverig blanding skåle og helt nye kina, kan du indse, at et register element, du begge virkelig ønskede var ikke købt. I stedet for at føle skuffet, være taknemmelige for alle de fantastiske elementer i registreringsdatabasen dine gæster har købt dig. De var åbenbart på din liste for en grund, så prøv ikke at tænke på hvad du ikke kan få. Du kan altid købe det for jer selv som en kommende fødselsdag eller et jubilæum gave!

Hvad kunne du have gjort anderledes

Som du fortsætter med at deltage i bryllupper længe efter jeres er slut, kan du finde bestemte ting, som du ville ønske, du havde gjort på din. Hvad enten du elskede, at de var bid-størrelse desserter i stedet for at skære en kage eller du kunne lide deres bedre sted, prøv ikke at spille sammenligning spil. Sætter pris på hver af kommende bryllup for, hvad det er, og ikke lade dig blive fanget i, hvad der kunne have været. Der er en ting du nødt til at gøre på dit bryllup, som du ikke ved andre dem gifte sig af kærlighed i dit liv!

Mere om bryllup herinde.

Reklamer