Pokémon Go holder endnu ?

Pokémon Go (stiliseret som Pokémon GO) er et free-to-play placeringsbaseret augmented reality-mobilspil udviklet af Niantic og udgivet af The Pokémon Company, som en del af Pokémon-franchisen. Spillet blev udgivet på verdensplan i juli 2016 til iOS- og Android-enheder.

Pokemon official homepage

pokemon-go

Rejse mellem den virkelige verden og den virtuelle verden

Pokémon går rejse mellem den virkelige verden og den virtuelle verden af Pokémon med Pokémon gå til iPhone og Android-enheder. Med Pokémon går, vil du opdage Pokémon i en helt ny verden — din egen! Pokémon går er bygget på Niantics virkelige verden Gaming Platform og vil bruge rigtige steder til opfordrer spillere til at søge vidt og bredt i den virkelige verden at opdage Pokémon. Pokémon går tillader dig at finde og fange flere hundrede arter af Pokémon, mens du udforsker dine omgivelser.
pokemon-go-born

Pokémon spilserien

Pokémon spilserien har brugt virkelige steder såsom regionerne Hokkaido og Kanto i Japan, New York og Paris som inspiration for fantasy indstillinger som sin spil finde sted. I Pokémon går bliver den virkelige verden indstillingen! Få på dine fødder og skridt uden for at finde og fange vilde Pokémon. Udforske byer og byer i nærheden af hvor du bor og endda i hele verden til at fange så mange Pokémon som du kan. Når du flytter rundt, vibrerer din smartphone for at lade dig vide, du er i nærheden af en Pokémon. Når du har mødt en Pokémon, tage sigte på din smartphone touchscreen og smide en Poké Ball for at fange den. Vær forsigtig, når du forsøger at fange det, eller det kan løbe væk! Også kigge efter PokéStops placeret på interessante steder, såsom offentlig kunstinstallationer, historiske markører og monumenter, hvor du kan samle flere Poké bolde og andre emner.

Spillet giver spillere mulighed for at fange, kæmpe med og træne virtuelle pokémoner, der forekommer i den virkelige verden. Det bruger GPS og kameraet over kompatible enheder. Selvom spillet er free-to-play, understøtter det in-app-køb af ekstra gameplayelementer. En valgfri tilhørende bærbar bluetooth-enhed, Pokémon Go Plus, kan advare brugerne, når Pokémon er i nærheden.

Hold

Der findes tre hold på verdensplan, som spillerne kan vælge at blive en del af: Team Instinct som er gult, Team Valorsom er rødt og Team Mystic som er blåt.

Pokéstops

Pokéstops giver spilleren pokéballs, potions, razzbarrys og revives, der skal bruges til at fange og genoplive pokémoner. Pokestops findes ved kulturelle lokationer, og er derfor mest hyppige i storbyer. Pokestops er blå og hvert besøg giver 3-5 ting. Hvis spilleren besøger 10 forskellige Pokestops efter hinanden fås et Megastop, som giver 6-10 ting.