jennifer lawrence nude. Jennifer Shrader Lawrence (født 15. august 1990) er en amerikansk skuespillerinde. Lawrence er kendt for sin rolle i Winter’s Bone fra 2010, der gav hende en Oscar-nominering i 2011, for sin rolle som Katniss Everdeen i trilogien The Hunger Games samt for sin rolle i Silver Linings Playbook, for hvilken hun vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i 2013.

Lawrence er født og opvokset i Louisville, Kentucky. Hun er datter af Karen og Gary Lawrence, og har to storebrødre, Ben og Blaine. Lawrence færdiggjorde High School to år tidligere end hendes klassekammerater med et gennemsnit på 3.9 for at kunne begynde en karriere som skuespiller.

Udover en enkelt drama-lektion hos Flo Greenberg, har Lawrence aldrig modtaget undervisning i skuespil. Hun er selvlært og bruger ikke den naturalistiske skuespilteknik, bedre kendt som method acting. Hun bruger sine følelsesmæssige instinkter og fantasi.

Lawrence begyndte at spille skuespil i lokale teaterforestillinger. I en alder af 14 år besluttede hun sig for at forfølge sin drøm om at blive professionel skuespiller. Hun overtalte sine forældre til at tage til New York City for at finde en agent, hvilket lykkedes. Hun blev opdaget af en fotograf på Union Square, og underskrev kort efter sin første kontrakt med et talentbureau. Lawrence tilbragte sommeren i New York, hvor hun gik til auditions og bl.a. fik en reklame-rolle i MTV’s “My Super Sweet 16”