Mikro kirurgi i verdensklasse – ambulant behandling på én dag.
Poseidon Klinikkens behandlingsmetode er den nyeste og mest avancerede inden for hårtransplantation. Det betyder, at vi kan give dig en langt mere skånsom behandling, helt uden anvendelse af skalpel og sting.

Behandlinger

Behandlingen på Poseidon Klinikken består i, at lægen forsigtigt løsner hårsæk for hårsæk i donorområdet, som typisk er baghovedet. Når et passende antal hårsække er løsnet, implanteres de én for én ved hjælp af et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet.

Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel indtil hårsækken er naturlig anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Vores erfarne læger er så dygtige til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, at de kan rekonstruere hvirvler og hårgrænser. Det betyder naturligvis meget og giver dig et optimalt og naturligt resultat.

Behandlingerne på Poseidon Klinikken udføres af Dr. Minogiannis Polychronis der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling ved vurdering af patienten forud for hårtransplantation og hårtransplantation

Diskrete og moderne lokaler i København

Poseidon Klinikken holder til i diskrete og moderne lokaler i Vestergade midt i København. Vi har åbent alle ugens dage, så vi kan planlægge indledende konsultation, behandling og opfølgende samtale så det hele passer til dine behov og din kalender.

Vi sætter en ære i at tage os godt af vores kunder, og vi ved, at diskretion er vigtig. Du kan gå ind og ud af Poseidon Klinikken, uden at blive set af andre. Vi kan også hjælpe dig med løsninger, som gør, at ingen opdager, at du er blevet hårtransplanteret. Alt dette taler vi om, når vi mødes til din første, uforpligtende konsultation.

Nogle bør overveje en fedtsugning?