Børn vokser hurtigt. Meget hurtigt – især når de er små. Det er grunden til, at det er vigtigt for de fleste forældre at forevige minderne. Ikke kun i hukommelsen, men også med kameraet, fordi billeder af den lille guldklump kan glæde i mange år.

Som forældre kan man aldrig knipse for mange billeder, men sandheden er, at gode billeder ikke bare kommer ved at trykke på en knap. En god fotograf skal fange det helt rigtige øjeblik og det helt rigtige udtryk.

Det, vi vil frem til, er, at vores egne billeder i de fleste tilfælde ikke er ligeså gode, som dem en professionel fotograf kan tage. Selvfølgelig. En professionel ved jo, hvordan man kan skabe, fange og forevige det gyldne øjeblik af guldklumpen, som passer perfekt i en ramme.

Men hvordan finder man den helt rigtige børnefotograf?

Det er et godt spørgsmål, og derfor har Vi spurgt sine følgere på Facebook om, hvilken børnefotograf de ville anbefale til andre.

Anbefalingerne er kogt ned til en liste med flere anbefalingsværdige børnefotografer, som du kan tage udgangspunkt i. hvis du overvejer at forevige minderne af din lille charmetrold med et personligt og professionelt portræt.