Øjeblikke – Når alt kommer til alt, er der så noget mere vigtigt, end at opfange reelle, afgørende øjeblikke på en bryllupsdag? Svaret er nej.
Der er skjulte øjeblikke, stille øjeblikke, højtidelige øjeblikke, ømme øjeblikke, øjeblikke af jubel, ubehagelige øjeblikke og andre øjeblikke, der kører hele paletten af følelser i forbindelse med sådan betydningsfuld begivenhed. Vores opgave som fotograf til disse arrangementer er at sikre disse øjeblikke er tidløse.

Vi har mange års erfaring og har deltaget som fotograf til rigtig mange bryllupper, og det mærker I som brudepar hurtigt. Men det er ikke kun vores erfaring som I vil bemærke, det er faktisk mere det, at vi synes det er rigtig sjovt, at få lov til at være med til Jeres store dag.

Vi sætter en meget stor ære i at levere et perfekt resultat hver gang. Som bryllupsfotograf er der ingen second chance – brudeparret kysser kun en gang i kirken, kagen skæres kun for en gang – dagen er fyldt med enestående øjeblikke, som kun opstår denne ene gang. Der findes mange situationer hvor man som fotograf har god tid, og hvis det ene skud fejler, så kan man bare tage et nyt. Bryllupper er bare ikke en af disse situationer.

Derfor er det vigtigt I vælger en bryllupsfotograf, som kender alt til bryllupper, sine evner og sit udstyr – det gør vi.

  

Reklamer