Bryllupskager skal være flotte og lækre- men begge dele er individuelt, så til alle de kommende brudepar: Vær bare egoistiske og vælg kagen ud fra, hvad I selv ønsker jer! På hjemmesiden ses nogle bryllupsbilleder af alle de bryllupskager, der er lavet af forskellige danske Konditorer – nogle af billederne er taget af kager hvor brudeparret selv har valgt design og looket.

Konditorer fremstiller ofte bryllupskager ud fra billeder brudeparret har fundet i blade eller på internettet, og sætter så deres personlige præg på kagerne.

Alle bryllupskager kan variere i størrelse, farver, facon osv. Måske skal der ændres på blomsterne, så det passer med brudebuketten eller borddekorationerne, eller måske finder I farverne fra en kage, sidedekorationerne fra en anden og blomsterne fra en tredje.

Vi anbefaler, at man tager til et par prøvesmagninger af bryllupskager. Her kan man dels smage sig frem til, hvad man bedst kan lide, og man kan snakke om alle detaljerne med dem, der skal lave kagen. Medbring farveprøver, billeder af drømmekagen eller fotos af de ønskede blomster.
Fotografering af bryllupskager er altid både udfordrende og kreativt, med de mange farver og udsmykninger.

20140328-121007.jpg

Reklamer